Dedemsvaart

Vrijstaand karakteristiek herenhuis

Najaar 2019 meer informatie beschikbaar omtrent mogelijkheid om de woning te bezichtigingen! Gelegen net buiten de kom van het dorp bevindt zich dit karakteristieke herenhuis met aangebouwde dubbele garage.  Dit ruime herenhuis is gebouwd omstreeks 1923 en bevindt zich in een uitstekende staat en is zeer geschikt voor een gezin, eventueel in combinatie met kantoor of praktijk aan huis. De woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1.820 m². In de prachtig sprookjesachtig aangelegde tuin bevinden zich diverse terrassen en diverse opstallen zoals een groot tuinhuis met buitenren, een fraai overdekt terras voorzien van open haard. Daarnaast bevinden zich nog diverse soorten fruitbomen in deze royale tuin.

Slagharen

Vrijstaande woonboerderij met o.a. schuren en stallen

Gelegen op een mooie locatie in het buitengebied, met mooie vergezichten over het landschap, bevindt zich deze vrijstaande woonboerderij met 4 grote schuren, stallen, stapmolen, longeerbak, weiland en veranda. De boerderij ligt heerlijk beschut door de boomsingels, die zich op het perceel bevinden. Het geheel is een ideaal paardenobject. Voor buitenritten kan je hier je hart ophalen. Op ongeveer 2 kilometer afstand van de woonboerderij bevinden zich vele ruiterpaden, totaal zo’n 450 kilometer aan ruiterpaden. Een hele mooie gelegenheid om uw hobby(‘s) uit te oefenen, prachtig gelegen in het landschap, zeer veel mogelijkheden. Zeker de moeite waard.

Westerhaar

Speelse vrijstaande woning

Gelegen op een fijne en rustige locatie, nabij het centrum en aan een kleinschalig speelterrein / parkje, bevindt zich deze prachtige vrijstaande woning met inpandige garage en mooie carport. In de leuk aangelegde tuin bevindt zich een mooie ruime schuur met overdekt zitje en een houten berging. De tuin is speels aangelegd en onderhoudsarm. De woning heeft een inhoud van ruim 600 m³ en is optimaal geïsoleerd. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.  Bouwjaar 2000. Perceel van 310 m².