Optimale presentatie voor doorslaggevende indruk

Als je je huis gaat verkopen dan wil je het liefst dat deze snel en voor een goede prijs wordt verkocht. Een goede presentatie van jouw mooi gestylede woning is daarbij heel belangrijk. Want de verkoop van je huis begint al op internet. Daar maken potentiële kopers hun eerste selectie van hun favoriete woningen. Een optimale presentatie van je huis, met veel gevoel en sfeer, zorgt voor een goede en misschien zelfs doorslaggevende indruk.

Verkoopstyling

Veel kopers kunnen niet door de inrichting van een ander, of door een lege woning heen kijken. Met goede verkoopstyling helpen wij je graag om je woning zo goed mogelijk te presenteren, zodat kopers een goed inzicht krijgen in hoe ze de ruimtes optimaal kunnen gebruiken. Hoe meer zij het gevoel krijgen dat ze ‘thuiskomen’ in jouw huis, des te groter is de kans op een bezichtiging en dus ook op verkoop.

Artist Impression

Met behulp van artist impression kunnen we potentiële kopers een goed beeld geven van de mogelijkheden van je woning. Artist impression wordt gemaakt aan de hand van een foto die bewerkt wordt tot een mooie animatie. Zo kunnen we prachtig laten zien welk effect een muurdoorbraak, een andere keuken, een aanbouw of nieuwe inrichting op de woning heeft.

Meubelverhuur

Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Zonder meubels lijken ruimtes altijd kleiner en vallen onvolkomenheden ook nog extra op. En ook bij elkaar geraapte en gedateerde huisraad laat het hart van kopers niet sneller kloppen. Laat daarom je woning sfeer ademen met tijdelijke meubels en accessoires, zodat kopers zich voor kunnen stellen dat het hun ‘thuis’ kan zijn. Hiervoor kun je via ons goede meubels en accessoires huren. En voor een kleiner budget zijn er zelfs kartonnen meubels met accessoires te huur. Deze geven de koper ook een uitstekend idee van de mogelijkheden van de ruimtes.

Verkoopklaar klusservice

Soms is alleen verkoopstyling niet voldoende en zijn er meer maatregelen nodig om de woning goed verkoopbaar te maken. Verven, sauzen, een nieuwe laminaatvloer, alles netjes afkitten of andere kleine ingrepen kunnen vaak al wonderen doen. Wij adviseren je hierin graag en kijken samen met je wat er nodig is en wat niet. Een relatief kleine investering kan er voor zorgen dat je huis toch goed wordt verkocht en ook nog voor een betere prijs.

Wil je meer weten over hoe jij je huis sneller kunt verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!