Prijs
€ 140.556,-

Dedemsvaart – Einsteinstraat

  • Beschikbaar
Oppervlakte perceel
780 m2

Beschrijving

In het midden en aan de noordzijde van het industrieterrein “De Rollepaal” ligt bedrijvenpark Einsteinstraat.
Het terrein is als een gemengd bedrijventerrein aan te merken. Langs de Moerheimstraat sluit het aan bij de huidige bebouwing.

In het zuidelijke gedeelte van het plan, worden bedrijven gerealiseerd, waarbij ook woningbouw is toegestaan, terwijl het noordelijke gedeelte uitsluitend bedoeld is voor bedrijven.
De weg en groenstrook slingeren zich over het terrein. Parallel aan de nieuwe ontsluitingsweg loopt een strook van 15 meter, waarbinnen de woning en/of kantoor, gebouwd moet worden.

Bijna het gehele plangebied wordt omsloten door een brede sloot. Deze heeft een tweeledige functie. Het dient als berging en afvoer voor hemelwater en doet tevens dienst als vriendelijke afscheiding

Aan de noordzijde van het plangebied is ruimte gereserveerd voor grotere bedrijven. Aan de zuidzijde, en dat maakt het plan uniek, zijn kavels voor kleinere bedrijven waar ook een woning bijgebouwd mag worden. Een mix aan mogelijkheden derhalve.
Heeft u plannen en ideeën, vraag dan gerust een informatiebrochure aan.
In de beschrijving van het bestemmingsplan staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn en staan de grenzen aangegeven. In het beeldkwaliteitsplan wordt omschreven hoe het gewenste beeld er uit moet komen te zien, waarbij de individuele invulling nog voldoende mogelijkheden biedt voor een creatieve bouwstijl.

Prijzen vanaf: €140.595,-
Oppervlakte kavels van: ca 1.730 m2 tot en met 2.200 m2

Foto’sKadaster

Kenmerken

Adres

StraatnaamEinsteinstraat
Hoofdnummer0
Huisnummer toevoegingong
Postcode7701
WoonplaatsDedemsvaart

Overdracht

Prijs€ 140.556,-

Contact


Mijnheer Makelaars
Langewijk 350
7701 AR Dedemsvaart
0523 - 612 474
info@mijnheermakelaars.nl